Vakantielezen en vakantietas

Vakantielezen 


Vakantielezen is hét leesprogramma voor de zomervakantie. Kinderen (en ouders) ontdekken al lezende dat je kunt reizen naar andere landen. Met Vakantielezen kun je met je team tot en met 4 september thuis aan de slag. Dus ga mee op reis!

Hoe werkt het?
Het hele gezin doet mee! Samen spelen en samen lezen; daar gaat het om. Verzin een mooie teamnaam en log hier in. De website van Vakantielezen is geschikt voor smartphone, tablet en computer. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je overal inloggen. En dan begint de pret! Tijdens Vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie de schatten verzamelen. Heb je alle spellen gedaan en de 6 schatten gevonden? Dan maak je automatisch kans op een prijs.
De verhalen zijn voor vakantielezen.nl zijn speciaal geschreven door bekende Nederlandse jeugdauteurs.

 

 

Vakantietas

Bibliotheek Westland gaat weer van start met onze succesformule: De Zomervakantietas! Voor iedereen tussen 0 en 18 jaar. 

In de Zomervakantietas zitten 5 boeken die je kunt lenen tot maandag 22 augustus. Zo geef jij je boeken ook een heerlijk vakantie!
Laat je verrassen door de keuze die wij voor je hebben gemaakt. Dat doen we natuurlijk wel met jouw hulp. Geef aan op het formulier wat jij leuk vindt! Dat helpt ons om op maat voor jou een heerlijke Zomervakantietas samen te stellen.
Met de zomervakantie voor de deur wil Bibliotheek Westland kinderen en jongeren stimuleren om juist ook tijdens de zomervakantie te blijven lezen.
Hoe: Vul het aanvraagformulier aan op de site van Bibliotheek Westland: https://bit.ly/3AdQuSD. Let op: Dit kan tussen maandag 27 juni en zondag 10 juli.
Haal je tas op: Vanaf maandag 4 juli t/m zaterdag 16 juli op de vestiging naar keuze.