Een echte schrijver op school 

Wat zijn we trots op onze Mylan uit unit 7/8. Hij heeft een boek geschreven en opgestuurd naar een uitgever. En die was zo enthousiast dat het boek nu is uitgegeven! Het boek heet "Mr Badjas en de jacht op de professor". 

Samenvatting van het boek

Johan is een doodnormale jongen die opgroeit bij zijn vader. Totdat de meest vreselijke nacht van zijn leven aanbreekt…

"Papa? Papa!?"

Zijn vader wordt maar niet wakker…

Johan ontmoet een zwerver waar hij opmerkelijke avonturen mee beleeft.

Er klinkt een sirene. Johan wil nog wegrennen, maar hoe kun je wegrennen uit een steeg?

In een weeshuis ontmoet hij twee vrienden: Tom en Lisa. Het lukt de drie vrienden om samen te ontsnappen. Maar er is iets vreemds aan de hand: ze komen bij Toms buurvrouw die nogal apart is... Maar dat was niet het enige vreemde. Ze ontdekken dat er een demoon in Johan zit. Samen openen ze de jacht op de professor, die kwade plannen heeft met deze demoon. Natuurlijk wel samen met mr. Badjas!

En dit schrijft de uitgever over Mylan 

Mylan van der Ven is elf jaar oud en komt uit het Westland. Hij zit in groep acht van de basisschool. Al van jongs af aan is hij dol op boeken. De creatieveling begon met strips tekenen toen hij zes jaar oud was. Naast lezen en tekenen, staat hij graag op het hockeyveld. Mylan hoopt met zijn boek veel enthousiaste lezers nieuwsgierig te maken. Wie weet volgen er meer verhalen van deze jonge schrijver...