Joannesschool

ZomerLeesBingo

Van 6 juli tot en met 31 augustus kunnen kinderen meedoen met de ZomerLeesBingo. Dat is lezen op zijn leukst met deze grappige bingokaart vol bijzondere, rare, gekke leesopdrachten. ZomerLeesBingo is voor alle kinderen van de basisschool. Lezen wordt een spel en maakt het lezen tijdens de vakantie extra leuk. Zo blijven kinderen tijdens de zomervakantieperiode lezen en dat is belangrijk voor het leesniveau.

Ouders doen mee

Om hun kind te stimuleren, kunnen ouders dit jaar ook zelf mee doen aan de ZomerLeesBingo, want zien lezen doet lezen! Voor hen zijn er vier makkelijke opdrachten in groen zoals; Lees een stripverhaal of Lees je kind een gedicht voor. Samen lezen is tenslotte nog leuker.

Volle kaart is cadeautje waard

De bingokaarten kunnen in de bibliotheek opgehaald worden. Daar staan natuurlijk ook stapels boeken klaar die voor de opdrachten gelezen kunnen worden. Is een opdracht af? Dan wordt deze afgestempeld bij de balie. De volle kaart is een cadeautje waard en onder alle volle kaarten worden ook nog eens mooie prijzen verloot, die de bibliotheek samen met The Read Shop Naaldwijk heeft samengesteld.