Joannesschool

Vacature unit 1/2

Wil jij kinderen spelend laten leren? Onze jongste kinderen zoeken een lieve en enthousiaste juf of meester die ieder kind uitdaagt om een stap te kunnen nemen in zijn/haar ontwikkeling en die ieder kind op zijn/haar eigen manier laat schitteren. Heb jij  een groot onderwijshart en vind je het belangrijk om prettig en intensief samen te werken met collega´s binnen onze unitschool? Dan zoeken we jou! 

Start: 1 september 2021

Fte: 0,5 

Wat ga je doen?

Op de Joannesschool werken we in units, waarbij elke unit bestaat uit kinderen van twee leerjaren. Vanuit hun eigen rol werken de kinderen samen en leren van en met elkaar. Ook leerkrachten binnen een unit werken nauw samen en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Onze vier kernwaarden zijn de basis van ons onderwijs: ontwikkelingsgericht, samen, vertrouwen en eigenaarschap. Op basis hiervan begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling. Je bent enthousiast, creatief en oplossingsgericht en speelt in op de belevingswereld van kinderen. Je vindt het belangrijk dat alle kinderen worden gehoord en gezien en dat ze met plezier naar school komen. 

Wat neem je mee?

 • Onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs;
 • Je ziet de meerwaarde van unitleren en wil daar je steentje aan bijdragen;
 • Je hebt affiniteit met het jonge kind;
 • Je wilt kennis en ervaring graag delen met je collega’s;
 • Je bent ontwikkelingsgerichtheid: zowel individueel als op schoolniveau;
 • Je staat open voor onderwijsontwikkelingen, met een positief kritische blik;
 • Je bent enthousiast, flexibel en oplossingsgericht.

Wat bieden we jou?

 • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO.
 • De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waar voorafgaand eenmaal een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wordt aangegaan. 
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en sportschoolabonnement;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Over onze school

We werken in een hecht en gezellig team. Samenwerken is één van onze belangrijkste pijlers en is een voorwaarde voor het unitleren. Maar ook de andere hiervoor genoemde kernwaarden gelden voor ons team. Ontwikkelingsgericht omdat we altijd willen leren en groeien, vertrouwen in elkaar omdat we een positief en veilig werkklimaat erg belangrijk vinden en eigenaarschap omdat we autonomie, zelfsturing en zelfstandigheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irene van Deursen, directeur van de Joannesschool. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0174 - 631017. Wil je solliciteren op deze functie? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet voor 6 juni. Je kunt je sollicitatie sturen naar Irene van Deursen i.vandeursen@wsko.eu