Joannesschool

Nieuwe (G)MR-leden

Ouderbetrokkenheid vinden we heel belangrijk en we zijn daarom blij dat zowel de MR als de GMR weer nieuwe enthousiaste leden hebben gevonden. Ze stellen zich even aan u voor:

MR-lid: Jerry Broch

Mijn naam is Jerry Broch en ik ben getrouwd met Karina Broch-Koster. Wij wonen in de Opstal en hebben samen twee kinderen. Onze dochter Isa is in februari vier geworden en zit nu in klas 1/2C bij juffrouw Jolanda. Onze zoon Steven is 2,5 en kijkt er al naar uit om samen met zijn grote zus naar school te gaan.

De reden dat ik mij kandidaat heb gesteld voor de MR is omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn bij de Joannesschool waar onze kinderen de aankomende jaren nog aan verbonden zijn. Ook bij Kwest kinderopvang vinden/vonden wij dit belangrijk waardoor wij de afgelopen jaren ook daar in de oudercommissie hebben gezeten. Ik kijk uit naar een goede samenwerking.

MR-lid: Annemiek Verhoeven

Ik ben Annemiek Verhoeven en moeder van Gies, Josefien en Marie die alle drie op school zitten. Ik ben al jaren bij de OV betrokken als secretaris, omdat ik het natuurlijk leuk vind om activiteiten voor de kinderen te organiseren. Maar ook omdat ik nieuwsgierig en betrokken ben bij het reilen en zeilen van school. De stelling van school dat we onderwijs samen maken - de leerlingen, de ouders en de leerkracht - onderschrijf ik van harte. Zowel in de OV als in de MR zal ik mij inzetten voor een goede samenwerking tussen ouders en school.

MR-lid: Gerben de Haan

Ik ben Gerben de Haan, 42 jaar, wonend aan de Opstalweg in Naaldwijk en getrouwd met Karin en samen hebben wij één zoon, Sem (1/2B). In mijn vrije tijd probeer ik hard te lopen, en doe graag leuke dingen met mijn gezin.

Sinds 17 jaar werk ik in de Telecom industrie, en ben sinds 3 jaar Europees verantwoordelijk voor de Telecom afdeling van Ingram Micro. Deze afdeling heeft als doel IT resellers bekend te maken met Telecommunicatie en het uiteindelijk ook te laten verkopen. Dit doen wij door middel van een educatief programma (trainingen in diverse gradaties/events) en door een sales/marketing team & een operationeel team resellers van A-Z te laten begeleiden. Inmiddels zijn wij erg actief en onderzoeken wij de rest van Europa.

Ik heb enorm veel zin om te starten in de MR. Vanuit mijn zakelijke en persoonlijke ervaring wil ik graag mijn maatschappelijke steentje bijdragen bij de verdere ontwikkeling van de Joannesschool. Onderwerpen zoals, beleidvorming & advies, monitoring van resultaten en onderwerpen in een groter perspectief plaatsen!

GMR-lid: Susanne Duwel

Ik heb me opgegeven om deel uit te gaan maken van de GMR omdat ik geïnteresseerd ben in de organisatie en ontwikkeling van de WSKO-scholen. Mede omdat ik niet in het Westland werk vind ik het leuk om in de regio waar ik woon actief betrokken te zijn. De 17 WSKO-scholen zijn allemaal uniek maar door in een overkoepelende GMR informatie uit te wisselen kan iedere school (mee )profiteren van vooruitgang die iedere school afzonderlijk boekt. Uiteindelijk streeft iedere school op zijn eigen manier naar kwalitatief goed onderwijs. Ik zou graag mijn input leveren om de Joannesschool te ondersteunen bij hun continue ontwikkeling.