Kerstvieringen in de kerk

Zondag 24 december is er om 18.30 uur een kerst-gezinsviering. Tijdens deze viering zingt het kinderkoor Kiko. Een mooie viering om alvast in de kerstsfeer te komen. Er is tijdens deze viering een kinderwoorddienst voor de kinderen van groep 1 en 2.

Maandag 25 december (1e kerstdag) is er om 13.30 uur ‘kindje wiegen’. Hier wordt het kerstverhaal verteld en gespeeld en worden er bekende kerstliedjes gezongen. Dit is heel leuk voor de jongere kinderen.

Kerstkoor
Vind je het leuk om te zingen, maar heb je geen tijd om het hele jaar op het koor te zitten? Misschien kun je met de kerst wel mee doen! De repetities zijn op vrijdagen van 15 tot 16 uur in de tuinkamer van de Hofstede (naast de Adrianuskerk, Molenstraat 31 Naaldwijk). Kom gewoon lekker meezingen!

Kerstspel "Kindje wiegen"
Lijkt het je leuk om mee te doen met het kerstspel kindje wiegen? Stuur een berichtje naar Cindy van den Bos, 06-48536385. De repetitie voor het kindje wiegen (inclusief het passen van de kleding e.d.) vindt plaats op vrijdag 22 december van 15.00 uur tot circa 16.30 uur.