Joannesschool

Een heerlijk kerstfeest

Een heerlijk kerstfeest

Wat hebben we weer genoten van de afgelopen kerstperiode. We begonnen  met de kerstworkshops, waarna de school in de kerstsfeer kwam. Er werd samen Advent gevierd en unit 1/2 voerde de kerstmusical op voor ouders. Het kerstdiner en de kerstmarkt waren sfeervol en gezellig. Op vrijdag sloten we het jaar af met een gezamenlijke kerstviering, waarbij elke unit een lied zong, een kerststuk opvoerde of een gedicht voordroeg. Unit 1/2 ging die ochtend naar een verzorgingstehuis om kerstliedjes te zingen. Klik hier voor de foto's

We hebben dit feest zo kunnen vieren, omdat er heel veel ouders waren die ons kwamen helpen. Bij het helpen bij de kerstworkshops, het versieren en weer opruimen van de school, het organiseren van en het helpen bij de kerstmarkt en natuurlijk het maken van heel veel lekkers voor het kerstdiner. Heel veel dank hiervoor! 

Ook willen de sponsors bedanken die voor spullen voor de kerstmarkt hebben gezorgd. Bedankt Irma Mode, Jem-id, Nature's Pride, MEER  Groothandel, Valstar Holland, Goudse Stroopwafel, Bakkerij Schalke, Karina en Ivo Suikerspin en John van der Knaap!